Telefoonnummer: 0478 - 568 000 |E-mail: info@bewindvoerder.nl

Kantoor

Wij behartigen de vermogensrechtelijke, en ook de niet-vermogensrechtelijke belangen voor mensen met bijvoorbeeld problematische schulden, een verstandelijke beperking, verslavingsproblematiek, dementie, etc. Er kan sprake zijn van een tijdelijke of van een duurzame toestand. 
Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we uw situatie bespreken en samen bezien wat de beste maatregel is. U krijgt alle uitleg die er nodig is om het juiste traject op te starten. 
Aan onze werkzaamheden worden hoge eisen gesteld door de rechtbank en de branchevereniging. Onze medewerkers en onze werkzaamheden worden kritisch gecontroleerd. Ons kantoor kan beschermingsbewind, curatele, mentorschap en budgetbeheer verzorgen en heeft voor die werkzaamheden zowel financiële als juridische vakkennis in huis, waarmee efficiënt oplossingen tot stand worden gebracht en waar de betrokkene altijd centraal staat.

Onze missie is het leveren van maatwerk voor u als betrokkene. We zetten onze deskundigheid in om samen met u te werken aan een stabiele situatie, het oplossen van problemen en het bevorderen van uw financiële zelfredzaamheid.