Telefoonnummer: 0478 - 568 000 |E-mail: info@bewindvoerder.nl

Medewerkers


Onze dossierbehandelaars:

  • Monique Brekelmans: na ervaring te hebben opgedaan als assistent bewindvoerder Wsnp, heeft zij de opleiding gevolgd tot beschermingsbewindvoerder en is werkzaam binnen de afdeling Bewind & Curatele als operationeel manager, bewindvoerder, curator en mentor. Speciale aandacht voor mensen met een aandoening in het autistisch spectrum.

  • Freek Briene: na de opleiding HBO sociaal juridisch dienstverlening en een stageperiode binnen kantoor Brekelmans, gestart als assistent beschermingsbewindvoerder en thans werkzaam als bewindvoerder en budgetbeheerder. Gespecialiseerd in het staven van de praktijk aan de wet, lastige belastingvraagstukken en alles op het gebied van ICT.

  • Jacqueline Engelen: na jarenlange ervaring als assistent beschermingsbewindvoerder doorgegroeid tot beschermingsbewindvoerder, curator, mentor en budgetbeheerder. Gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met persoonsgebonden budgetten en de omgang met jong volwassenen met psychische problematiek en/of een verstandelijke beperking. 
  • Daphne Korremans: na haar opleiding ervaring opgedaan als beschermingsbewindvoerder in het Noorden en in het Westen van ons land. Na een verhuizing naar het Zuiden, solliciteerde zij bij ons kantoor en we zijn verheugd dat ze haar ervaring met ons wil delen. Gespecialiseerd in multi problematiek en communicatie met mensen met een licht verstandelijke beperking.

  • Wilma Speetgens: zeer ruime ervaring binnen de Wsnp en het beschermingsbewind, is korte tijd in een ander vakgebied werkzaam geweest. Miste haar vak en haar doelgroep en is ons team komen versterken als bewindvoerder en budgetbeheerder.  Gespecialiseerd in schuldenproblematiek, alle vormen van beslaglegging en het vrij te laten bedrag.

Onze ondersteunende medewerkers:

  • Tanja van Wessel: jaren geleden begonnen als stagiaire, inmiddels uitgegroeid tot een ervaren assistent bewindvoerder. Gespecialiseerd in de sociale kaart en heeft binnen de afdeling Bewind & Curatele de leiding over de administratie.

  • Bianca Coopmans:  assistent bewindvoerder binnen de afdeling Bewind & Curatele, jarenlange ervaring binnen het beschermingsbewind en gespecialiseerd in het nauwkeurig afwerken van het dossier van A tot Z aan de hand van het softwaresysteem en de wetgeving.  

  • Margot Gommans: heeft ruime ervaring in de financiële administratie en nauwkeurig cijfermatig inzicht. Werkzaam als assistent bewindvoerder binnen de afdeling Bewind & Curatele waarbij zij zowel de algemene administratie als ook de financiële administratie beheerst.

  • Rieky Sanders: verantwoordelijk voor de financiële administratie van de afdeling Bewind & Curatele, gespecialiseerd in het softwaresysteem, het opstellen van de rekening en verantwoording en mede verantwoordelijk voor het bewaken van de termijnen.